“Wandelen in de natuur is getuige zijn van duizenden wonderen”

MeerBoerenwandelpad “De Elisabeth Route”

 
De route van 4,3 km., voert langs velden met daarop een verscheidenheid aan gewassen zoals aardappelen, suikerbieten, graan en uien. Tijdens de wandeling kunt u gebruik maken van de brug naar landgoed De Olmenhorst. Op dat moment verlaat u de Elisabeth Route en komt u op het Olmenhorstpad. De Elisabeth Route is ook te bereiken vanuit Venneperhout.
 
U wandelt langs en tussen de gewassen over paden van gras. Op sommige stukken is het tussen het gewas en het graspad een bloeiende kruidenrand aanwezig. Langs de paden zijn bordjes te vinden met informatie over de gewassen en de omgeving. Een bankje en picknicktafel zijn ook aanwezig. Het is natuurlijk het leukst om door het jaar heen verschillende keren te komen wandelen; dan is goed te zien hoe de gewassen er in verschillende groeistadia uitzien. En wie weet, kunt u ook de boer aan het werk zien op de akkers.
 
Daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd op de paden zoals excursies door de boer(in) of door andere partijen zoals natuur- en milieu organisaties.

 

Gebroeders Ham – Elisabeth Hoeve
Hoofdweg 1379
2151 MA  Nieuw-Vennep
Tel.: +31 (0)6 – 53 87 01 67
info@gebroedersham.nl
© Copyright 2022 Gebroeders Ham B.V. | Privacy beleid | Contact